Tel. +45 52 60 60 52      info@automatspecialisten.dk

Brugt Wittenborg 9100 2B2C
Brugt Wittenborg 9100 2B2C

Renoveret Wittenborg 9100 2-B2C

Renoveret Wittenborg 9100 model 2ES+2+1

Denne Wittenborg 9100 Kaffeautomat er gået efter i alle afkroge, alle slidte slidte dele eller dele som var ude af funktion er blevet udskift, vi har funktions testet og justeret den, så en er i orden fra A til Z, når du køber denne kaffeautomat kan du være helt tryk ved at du køber en vare der er 110% i orden og som du kan have glæde af i mange år.    

Kaffeautomaten kan eventuelt leveres med underskab mod merpris hvis det ønskes.

Her får man virkelig en fantastisk Kaffeautomat, som er Wittenborgs top model og præsenterer sig godt, 9100 har flere forskellige udleverings modeller, denne model har 2 stk. helbønne beholdere (2 X 2kg.) en til almindelige helbønner til de almindelige kaffer som sort kaffe, kaffe med mælk osv. Og en til espresso helbønner til alle special kafferne eller man kan vælge at have samme helbønne til alle udleveringerne. 

Wittenborg 9100 brygger kaffe nøjagtig, som du ønsker det: Americano, sort kaffe, Kaffe med sukker, Kaffe med mælk, Kaffe med sukker og mælk, Kaffe creme med samme udleverings muligheder son almindelig kaffe. Kaffespecialiteter: Espresso, Espresso choco, Cappuccino, Wiener melange, Cafe au lait, Cafe latte Cortado, Chocolate, Chocolate milk 19 stk. udleverings muligheder i alt.  Automaten har 1 stk. helbønne beholder som er delt i to store rum samt 1 beholder til chokolade, 1 til topping og 1 til sukker, ud over de forskellige kaffe specialiteter, som kan udleveres i kop eller kande, kan den også lave varmt vand til the. 

Vi anbefaler at der ved installation, samtidig bliver monteret et kalkfilter på automaten for at undgå kalkaflejringer i ventiler m.m. Og samtidig vil det forlænge levetiden på automaten og forbedre smags oplevelsen af kaffen.

Vores installations pakke:1500,00 kr.

Køb den her eller ring og hør nærmere om mulighederne direkte tlf. +45 52 60 60 52

Dimensioner: H:870 X B:450 X D:525mm

Se en Video Præsentation: Tryk her.


Denne vare kan ikke købes i øjeblikket