Tel. +45 52 60 60 52      info@automatspecialisten.dk

Schaerer Caffee Vito espressomaskine
Schaerer Caffee Vito espressomaskine
Schaerer Caffee Vito espressomaskine
Schaerer Caffee Vito espressomaskine

Schaerer Coffee Vito espressomaskine

Schaerer coffee Vito er en high end kvalitets fuldautomatisk espressomaskine fra Schweiz, samme høje kvalitet som Tyske WMF maskiner. Denne espressomaskine har 2 helbønne beholdere en til alm. helbønne kaffebønner og en til espressobønner, samt en beholder til chokolade og mælkepulver (topping), når der skal laves kvalitets drikke som Kaffe, espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Moccaccino, varm chokoladedrik eller varm mælk, separat vandudtag til tevand, den er ny serviceret og i orden lige klar til at blive installeret i din virksomhed. Nypris for denne kvalitets espressomaskine er 67.000 kr. Levering, installations pakke, installation og indkøring hos dig er inkluderet i prisen. ring og hør nærmere. Direkte. +45 52 60 60 52

Daglig kapacitet: op til 180 kopper og velegnet til op til 60 medarbejdere.

Daglig rengøring: tidsforbrug ca. 10 min. 

Installations pakke består af:

- 1. stk. Brita kalklfilter 

- 1. stk. Brita kalkfilterhoved

- 2. stk. Tilslutningsslanger á 1,5m

- 1. stk. Waterblock

- 1. stk. kvalitets helbønne kaffe (1 kg.)

- 1. stk.  Chokoladedrik  (1 kg.)  

- 1. stk. Mælketopping (500g)

Det er en forudsætning for installationen at vandudtag (3/4"udtag) og strømtilslutning (230v 3 benet stik m. jord) er indenfor 1. meter fra espressomaskinens faste plads.

Der kan frit vælges med fast afløb til kloak eller afløb i drypbakke dog ved afløb til kloak kræves det at dette er forberedt af kunden selv, ligeledes indenfor 1. meter fra espressomaskinens faste plads inden installationen finder sted.

På Billederne kan ses forskellige valgfri farver på fronten og knapperne, man kan selv vælge den farve man ønsker via indstillingerne på maskinen.

 


Denne vare kan downloades gratis.