Tel. +45 52 60 60 52      info@automatspecialisten.dk

Renoveret Miele CM6350 espressomaskine

Denne Miele CM6350 espressomaskine er efterset og i orden den har blandt andet fået ny brygenhed og andre dele, så den virker optimalt og kan lave mange gode kopper kaffe, nedenunder følger en beskrivelse af espressomaskinen.

Automatisk drift, 9 kaffevalg, TFT-skærm, 4 brugerprofiler, OneTouch for Two og det stilfulde design gør Miele espressomaskine CM6350 et perfekt valg for enhver kaffe elsker.

Fuldautomatisk espressomaskine er det klare valg for dig, hvis du elsker at prøve en række forskellige kaffebønner, men ikke ønsker at lægge for meget tid og kræfter i processen med kaffeforberedelse. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne blanding af friskristede, aromatiske bønner, fylde bønnebeholder og vandtank, og du er bare et enkelt tryk på en knap fra en lækker kop kaffe. Du har også et væld af muligheder for at finjustere kaffen til din smag eller tilføje cremet mælkeskum for at skabe perfekt cappuccino eller cafe latte.

Den aromatætte beholder kan tage op til 250 g af dine foretrukne kaffebønner og du kan vælge fra 9 indstillinger for at få den kaffe, du ønsker. Den integrerede kaffekværn er lavet af stål og vil tjene dig pålideligt i lang tid.

Med op til 4 forskellige brugerprofiler, kan maskinen tilberede din kaffe på få sekunder, da den ved, hvilken kaffe du bedst kan lide.

TFT-skærm og Direct touch betjening gør espressomaskinen nem at bruge.

Tag en velfortjent kaffepause med din ven, partner eller kollega og nyd din kaffe sammen, da Miele maskinen brygger to kopper lige efter hinanden med et enkelt tryk på en knap med funktionen OneTouch for Two.

LED-lys integreret i tuden gør, at du altid ved, hvor du skal placere din kop og du kan nyde at se din kaffe bliver lavet endnu mere.

Kaffemaskinen er udstyret med automatisk skylning, så sur mælk ikke ødelægger din kaffe. Nogle dele af maskinen kan puttes i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen endnu nemmere.

Mærket Miele er en garanti for kvalitet. Denne kaffemaskine er lavet af materialer af høj kvalitet og er testet i 50 000 brygninger, hvilket svarer til 20 års levetid. Den vil blive din livsledsager.

Denne vare kan downloades gratis.