Tel. +45 52 60 60 52      info@automatspecialisten.dk

JDE Barista ONE - frisk mælk (hele bønner)

JDE Barista One frisk mælk er en super kvalitets espressomaskine produceret til JDE af det schweiziske firma Scharerer som er kendt for kvalitets espressomaskiner på markedet, modellen er med et stort side køleskab så du kan sørge for at holde mælken frisk og kold.

Espressomaskinen kan lave 10 forskellige forud indstillede drikke: Espresso, Dobbelt espresso, Kaffe creme, dobbelt  Kaffe creme,  Americano, Cappuccino, Latte, flat White, Latte macchiato og varmt vand til the. 

Espressomaskinen er efterset og i orden lige klar til din virksomhed eller Cafe.

Barista ONE er designet til dem, der ikke vil nøjes, og til dem der elsker duftende, frisk kaffe fra nykværnede bønner. Barista ONE giver den ultimative kombination af lækker kaffe fremstillet af hele bønner og den innovative teknologi i en fuldautomatisk espressomaskine. Med Barista ONE kan  nydes en lækker, friskbrygget kop kaffe på arbejdspladsen.

Plads behov til maskinen (mm, HxBxD) 920 x 800 x 660

El-tilslutning. 230V

Vi anbefaler at der ved installation, samtidig bliver monteret et kalkfilter på automaten for at undgå kalkaflejringer i ventiler m.m. Og samtidig vil det forlænge automatens levetid og forbedre smags oplevelsen af kaffen vi kan tilbyde vores installations pakke som består af: tilslutningsslanger kalkfilterhoved og kalkfilter til kun 1500,00 kr.

Download dansk brugervejledning tryk her. 
Højde x Bredde x Dybde i millimete815 x 592 x 500
Højde x Bredde x Dybde i millimet815 x 592 x 560
Denne vare kan downloades gratis.